Kui on vaja tugevamat hommikusööki, mis annaks täiskõhutunde pikemaks ajaks, siis soovitan kokku keeta omale üks riisipuder hea ja paremaga 🙂

 

Soovitan putrude puhul kasutada kauss-kausis meetodit, sest väiksema koguse puhul on kõrbemiseoht. Tundub, et eraldi kausis puder haudub mõnusalt pehmeks ja ei puutu kuumutamisega üldse kokku. Sobivad nii kuumakindlast klaasist kui ka roostevabast terasest kausid.
Print
Preparation
Cooking
Ready in

Ingredients

  • 1 klaas pudruriisi
  • 2 klaasi piima
  • * pool viilutatud banaani
  • * rosinaid
  • * kaneelikoort
  • * näpuotsatäis soola

Directions

1

 

 

  • kalla 1 klaasitäis vett IP poti põhja ja aseta sinna ka rest
  • pane eraldi kaussi kokku kõik koostisosad
  • aseta kauss resti peale, keera ventileerimisnupp "Sealing" asendisse
  • kasuta "Porridge" režiimi, 5 min
  • peale piiksumist võid lasta pudrul veel natuke tõmmata ja aurul loomulikul viisil väljuda, aga võid samahästi ka kohe ise "Venting" nupu kaudu õhu välja lasta. Parem on selleks kasutada tange või puulusikat!
2

 

 

3

 

 

 

Lisa kommentaar