See vana klassik, mille jaoks peab tavaliselt aega varuma, on nüüd oluliselt kättesaadavam :)
Print
Preparation
Cooking
Ready in
Cooking method Pressure Cook

Ingredients

  • 500 g hakkliha
  • 1 kapsas
  • 1-2 sibulat
  • 1 küüslauguküüs
  • * soovi korral klaas puljongit
  • * soola-pipart jm meelepäraseid maitseained

Directions

1

 

 

  1. haki sibul ja kapsas; pressi peeneks küüslauk
  2. prae "Sauté" funktsiooni medium kuumusel sibul
  3. lisa hakkliha, pruunista ja maitsesta
  4. lisa kapsas, küüslauk ja puljong (või vesi)
  5. keera ventileerimisnupp "Sealing" asendise ja vali "Pressure Cook" (medium heat) 8 minutit
  6. pärast valmimist lase veel u 8 minutit aurul naturaalselt väljuda, seejärel ava kaas.
2

3

4


Lisa kommentaar