Targa Jaapani riisikeetjaga tuleb alati ideaalne riis, kuid tahtsin kohe katsetada, kas IP’ga on ka võimalik sama saavutada. Aga muidugi on 🙂 Seejuures kulub aega vähem kui riisikeetjal, mis toimetab omasoodu päris pikalt.

"Rice"-režiim: see on ainuke IP lühivaliku automaatrežiimi nupp (kuvab ekraanile kirja "Auto"). IP keedab riisi seni kuni vesi on aurustunud. Eelkõige on see mõeldud valge riisi tegemiseks.
Print
Preparation
Cooking
Ready in
Cooking method pressure cook, low
Cuisine Jaapani

Ingredients

  • 2 kl sushi riisi
  • 2 kl vett
  • 6 sl valge veini äädikat
  • 6 sl riisiäädikat
  • 1 tl soola
  • 2 sl suhkrut

Directions

1

 

 

  • loputa riis veega seni kuni vesi on selge (hea on kasutada selleks suurt sõela ja kaussi)
  • lase riisil natuke kuivada
  • pane riis ja vesi potti, keera ventileerimisnupp "Sealing" asendisse
  • vali menüüst "Rice", 12 minutit, "low pressure", lõpus lase u 10 min aurul naturaalselt väljuda
  • samal ajal sega kokku äädikad, suhkur ja sool ning kuumuta pisut, et suhkur paremini lahustuks
  • sega riis ja äädikasegu kokku ning lase riisil jahtuda ning keera rullid!
2

Lisa kommentaar