Vaevalt et on olemas veel lihtsamat ja kiiremat terve kana küpsetamist kui Instant Potis?! Muidugi ei ole 🙂

Kuna antud retsepti puhul on plaanis teha kanapuljongit ja suppi, siis nahakõrbedus polegi oluline. Soovi korral võid enne IP’s surve all kokkamist kana enne “Sauté”-funktsiooniga igast küljest ära pruunistada ja/või pärast ahjus 4-5 minutit grill-režiimil küpsetada. Tegelikult tuleb nagunii iga kord natuke erinev, et katsetada, mis ja kuidas toimib 😉

Preparation
Cooking
Ready in
Cooking method pressure cook, normal

Ingredients

  • 1 kg kana
  • 1 sidrun
  • * soola, pipart
  • * oliiviõli määrimiseks
  • 2 loorberilehte

Directions

1

2

 

 

  1. kana mahlasuseks pane tema sisse sidrun ja/või sibul
  2. määri kana oliiviõliga (soovi korral) ja hõõru soola-pipraga üle
  3. pane tiibade vahele loorberilehed ning aseta IP sõelaga poti põhja ja vala potti 2 klaasi vett
  4. sulge potikaas, aseta ventileerimisnupp "Sealing" asendisse ning vali "Pressure Cook" ja 12 minutit. Arvesta iga kg kohta 12 minutit küpsetusaega
  5. tsükli lõpus lase aurul naturaalselt väljuda (15-20 min)
  6. naha krõbeduse saamiseks pruunista ahjus 4-5 min grill-režiimil
3

Lisa kommentaar